تهران؛ ضلع جنوب شرقی میدان ولیعصر، مجتمع تجارت ایرانیان، طبقه ۵، واحد ۴
۰۹۱۰ ۲۱۴ ۸۴ ۴۲   —   ۰۲۱ ۸۸ ۹۰۹ ۶۰۶

آموزش تعمیرات ویدئو پروجکشن

دوره آموزش تعمیر دیتا پروجکشن شامل تعمیر بخش تغذیه دستگاه، تعمیر لامپ دیتاپروجکشن و تعمیر برد ویدیو پروجکتور است. شناخت قطعات SMD و آنالیز مدار پروجکتور از موارد اصلی در کلاس تعمیر دیتا پروجکتور است.

آموزش تعمیر ویدیو پروجکتور

همواره خرید دستگاههای حرفه ای نظیر دیتا پروژکتور با هراس ناشی از دریافت گارانتی و خدمات پس از فروش مطلوب همراه است. شرکت کامتک در دوره آموزش تعمیرات ویدئو پروجکشن میتواند کارآموزان را به درجه عیب یابی سخت افزاری این دستگاهها برساند و براحتی بتوانید دیتا پروجکشن های مختلف را عیب یابی و تعمیر کنید.

کارآموزانی که الکترونیک را نمیدانند جهت گذراندن دوره آموزش تعمیر دیتا پروجکشن ابتدا می توانند دوره آموزش الکترونیک اس ام دی را بگذرانند و سپس وارد عیب یابی بورد ویدئو پروجکشن ها شوند. در دوره آموزش تعمیرات الکترونیک قطعه شناسی و برداشتن و جازدن قطعات smd روی بردها را آموزش می بینید و مهارت اولیه روی ابزارهای تعمیرات پیدا میکنید. سپس میتوانید نقشه خوانی و عیب یابی را آموزش ببینید.

دیتا پروجکشنویدیو پروجکشنآموزش تعمیر دیتا پروجکشن

دوره آموزش تعمیر دیتا پروجکتور

برخی از سرفصلهای دوره آموزش تعمیرات دیتا پروجکشن:

  • آموزش الکترونیک
  • آموزش نقشه خوانی بورد
  • آموزش تعمیر و عیب یابی بخش تغذیه
  • آموزش تعمیر ریموت کنترل دیتا پروجکشن
  • روش تعویض و شناخت لامپ ها دیتا پروجکشن

آموزش تعمیر دیتا پروجکتور

موارد ابتدایی که در دوره آموزش تعمیرات ویدئو پروجکشن بیان میشود:

نحوه صحیح روشن نمودن دیتا پروژکتور:
برای روشن کردن دکمه STANDBY/ON روی دستگاه را در حالت ON قرارداده و یا دکمه STAND BY /ON ریموت کنترل را فشار دهید.
جهت صحیح کنترل برای دادن فرمان:
برای دادن فرمان با کنترل به دستگاه باید کنترل را به سمت چراغ ریموت دستگاه نشانه روی کنید این بخش بصورت نقطه سیاه رنگی روی دستگاه ها نشان داده می شود.

تنظیم تصویر:
جهت تنظیم نمودن تصویر( روشنایی ، کنتراست ، مد گرافیکی و رنگ تصویر ) از دکمه menu و گزینه display  یا setting یا picture از عناوین داخلی منو استفاده نمائید. (در حالت عادی ، دستگاه به صورت خودکار ورودی خود را پیدا می کند)

تنظیم حالت ذوزنقه ای تصویر:
بدلیل اینکه مرکزیت دستگاه تا پرده نمایش دشوار است و همیشه شرایطی برای این کار وجود ندارد معمولاً گوشه های تصویر حالت ذوزنقه ای پیدا می کنند جهت رفع نمودن حالت ذوزنقه ای تصویر از دکمه keystone که برروی ریموت کنترل و یا در داخل گزینه menu می باشد استفاده نمائید. (برطرف کردن حالت ذوزنقه تصویر به حالت کاملاً مربع شکل با استفاده از این گزینه امکان پذیر است.)

نحوه تعویض ورودی های تصویر:
جهت تعویض نمایش تصویر از ورودیهای مختلف ، از دکمه input برروی دستگاه ، و یا یکی از دکمه های RGB/ Video/ Search که برروی ریموت کنترل دستگاه می باشد استفاده نمائید.

طریقه پاک نمودن فیلتر دیتا پروژکتور:برد دیتا پروجکشن• برای ورود هوای خنک به دستگاه، فیلتری در دستگاه تعبیه شده است که یکی از حساس ترین قسمتهای ویدیو پروژکتور می باشد که بعد از مدتی نیاز به پاک کردن و صفر کردن FILTER TIME دارد، که بصورت زیر انجام می گردد:
ابتدا کشوی فیلتر را که خود فیلتر بصورت اسفنجی در داخل آن است درمی آوریم و بعد با آب تمیز می شوییم، بصورتی که پاره نشود،‌ سپس فیلتر را کاملا ً خشک می کنیم و بعد مجدداً سر جای خود قرار می دهیم .(به هیچ عنوان از شوینده استفاده نکنید )
• بعد اقدام به RESET کردن FILTER TIME (زمان فیلتر) می نمائیم .
بدین صورت که دیتا پروژکتور را روشن می کنیم سپس دکمه MENU روی ریموت کنترل را فشار می دهیم تا منوی دستگاه ظاهر شود، سپس با کلیدهای مکان نما روی گزینه FILTER TIME می رویم، سپس با دکمه های مکان نما روی گزینه RESET می رویم و آنرا انتخاب می کنیم تا مدت زمان فیلتر صفر گردد.

نحوه خاموش نمودن دستگاه ویدیو پروژکتور:
کلید (POWER ( STAND BY / ON را یک بار فشار دهید تا پیغام TURN OFF ظاهر گردد. در این حالت دو کار را می توان انجام داد :
• پیغام TURN OFF به مدت 5 ثانیه ظاهر می شود و زمانی که دوباره دکمه فوق را فشار دهید در این حالت لامپ دستگاه خاموش شده ولی فن خنک کننده آن خاموش نمی شود و نشانگر POWER شروع به چشمک زدن می کند که در این حالت به رنگ نارنجی است (در این زمان هیچ گونه عملیاتی را روی دستگاه انجام ندهید و منتظر بمانید).
• پس از خنک شدن دستگاه نشانگر POWER از حالت چشمک زن نارنجی بیرون آمده و به حالت ثابت نارنجی درمی آید یعنی دستگاه خاموش شده است.
• در دستگاه های دارای تکنولوژی لامپ سرد، نیازی به این فرآیند نمی باشد.
• چنانچه از خاموش کردن دستگاه منصرف شده ایم، بعد از ظاهر شدن پیغام TURN OFF اندکی صبر می کنیم تا این پیغام از روی صفحه محو گردد.

شاید برای شما اتفاق افتاده باشدکه برای ارتباط لپ تاپ یا کامیوتر باویدئو پرژکتور به مشکلاتی روبرو شده ایدازجمله اینکه با یک لپ تاپ ارتباط بدونه اشکال وبا لپتاپ دیگر دارای مشکل در برقرارای ارتباط میباشد  ما راهکارهایی را برای حل این مشکل و دیگر مشکلات احتمالی در اینجا ارائه کرده ایم...

راه حل اول:

  1. ابتدا کابل ویدئو پروژکتور را به لپ تاپ متصل کنید
  2. ویدئو پروژکتور را روشن کنید
  3. بعد از بالا آمدن ویدئو پروژکتور از روی کنترل(کنترل حتما باید باشد) کلید INPUT را بزنید
  4. تصویربایدآمده باشد.

راه حل دوم:

  1. ابتدا کابل ویدئو پروژکتور را به لپ تاپ متصل کنید
  2. ویدئو پروژکتور را روشن کنید
  3. بعد از بالا آمدن ویدئو پروژکتور از روی کنترل کلید INPUT را بزنید
  4. کلیدهای ترکیبی  FN و (معمولا,F7 ,F6  F5یکی از این موارد) را همزمان فشار دهید.

مشکلات و نحوه رفع آنها:ویدیو پروجکشن

·        اگر تصویر را برای لحضه ای نشان میدهد و بعد ازارتباط قطع می شودباید اندازه تصویر لپ تاپ را تغییر دهید روش کار به صورت زیر است:

ویندوز 7 و ویستا:

بر روی دسکتاپ کلید راست personalize     ←      display     ←     change display settings  ←resolution را به  768 * 1024 تبدیل کنید.

ویندوز xp  :

بر روی دسکتاپ کلید راست properties      ←    display    ←   resolution را به  768 * 1024 تبدیل کنید.

چه شدت روشنایی مورد نیاز است؟

پروژکتور ها از نظر میزان روشنایی در طیف وسیعی قرار دارند. در شرایط برابر، روشنایی بیشتر پروژکتور باعث افزایش قیمت آن می شود. وقتی بحث بر سر روشنایی بالاتر باشد، انتخاب ساده است: با توجه به پولتان پروژکتوری را بخرید که بیشترین روشنایی را دارد.

نکاتی که باید به آن ها توجه کرد:

چقدر نور وارد سالن می شود؟

در یک سالن تاریک، بدون توجه به شدت روشنایی پروژکتور، تصویر ایده آل نمایش داده می شود. به هر حال طی هر جلسه، به کمی نور جهت نوشتن و یا ارتباط چشمی حضار نیاز است. در سالنی که قادر به کم کردن نور آن نیستید و یا نور خورشید بصورت مستقیم به پرده می تابد باید از پروژکتوری با شدت روشنایی بیشتر استفاده کرد.

چه نوع پرده نمایشی در دسترس است؟

پرده نمایش می تواند تاثیر بسزایی در روشنایی و کیفیت تصویر داشته باشد. امروزه بیشتر پرده های نمایش بازتاب نور کافی را فراهم می کنند این امر در کنار تنظیمات صحیح، باعث می شود حتی یک پروژکتور با شدت روشنایی کم، تصویر قابل قبولی ارائه دهد. در سالنی که پرده نمایش ندارد، از آنجا که دیوار قادر به بازتاب کافی نور نیست، باید از پروژکتوری با شدت روشنایی بیشتر استفاده کرد.

کاربرد هایی نظیر آموزش و جلسات کاری به خاطر نیاز به دیدن جزئیات یا خواندن متون، نیازمند شدت روشنایی بیشتری هستند. در چنین کاربرد هایی فضای سالن هم باید نور بیشتری جهت نوشتن و ارتباط با مخاطب داشته باشد. کاربرد هایی که در طی آن ها تصاویر گرافیکی و یا فیلم نمایش داده می شوند معمولاً نیاز زیادی به روشنایی ندارند.

شدت روشنایی با واحد انسی لومن اندازه گیری می شود، هرچه انسی لومن بیشتر باشد شدت روشنایی پروژکتور بیشتر خواهد بود.

تقسیم پروژکتور ها از نظر شدت روشنایی:

کمتر از 1000 انسی لومن: کمترین خروجی نور و پایین ترین قیمت را دارند. در صورتی که پروژکتوری با این شدت روشنایی را انتخاب می کنید توجه داشته باشید که انتخاب شما به این معنی است که می خواهید مطالب خود را در سالن هایی تاریک و یا با نور بسیار کم ارائه نمایید.
بین 1000 تا 2000 انسی لومن: چنین دستگاه هایی برای جلسات کاری عادی و یا کلاس های آموزشی مناسب هستند. ارائه مطالب با چنین سیستم هایی می بایست در سالن هایی با نور کنترل شده برگزار شود اما دیگر به سالن تاریک یا خیلی کم نور نیازی نیست.
2000 تا 3000 انسی لومن: این کلاس شامل پروژکتور های قابل حمل و با کارایی بالا است. این دستگاه ها برای سینمای خانگی، سالن های جلسات و کلاس های بزرگ مناسب هستند. با چنین دستگاه هایی تغییر نور سالن تاثیر چندانی بر روی تصویر نخواهد داشت. همچنین می توان از سایز های بزرگ تر تصویر نیز بهره جست.
3000 انسی لومن و بالاتر: قیمت چنین دستگاه هایی به ویژگی های خاص آن ها نیز بستگی دارد. چنین دستگاه هایی برای کاربرد های مختلف قابل استفاده هستند از جمله سالن های کنفرانس، جسات هیئت مدیره، سالن های آموزشی، تالار ها، کنسرت ها و... .

چه رزولوشنی مناسب است؟

وضوح تصویر با توجه به رزولوشن پروژکتور تعیین می شود. به بیان ساده رزولوشن تعداد پیکسلی (اجزای تصویر) است که پروژکتور برای نمایش تصاویر استفاده می کند. هرچه تعداد پیکسل بیشتر باشد کیفیت بالاتر خواهد بود.

رزولوشن معمولاً در قالب دو عدد بیان می شود مثلاً 800 x 600 که بیانگر تعداد پیکسل ها در طول و عرض تصویرند.

True Resolution و Native Resolution: وقتی گفته می شود Native Resolution یک پروژکتور 800 x 600 است، یعنی تعداد واقعی پیکسل های تشکیل دهنده تصویر 800 x 600 است.

مزایای رزولوشن بالاتر: پروژکتور هایی که رزولوشن بالاتری دارند، قادرند جزئیات بیشتری از تصویر را نمایش دهند. اما شما می بایست پول بیشتری بپردازید.

مزایای رزولوشن پایین تر: این پروژکتور ها قیمت کمتری داشته و قادرند مانند پروژکتور های با رزولوشن بالا تصاویری با همان روشنایی و جذابیت تولید کنند. اگر نمایش جزئیات تصاویر برای شما چندان اهمیتی نداشته باشند (مانند کلاس های آموزشی و نمایش فیلم ها) این پروژکتور ها با توجه به قیمت پایین تر انتخابی مناسب خواهند بود.

انواع رزولوشن:

SVGA 800 x 600: رزولوشنی پرطرفدار به علت قیمت مناسب و تصاویر واضح.
XGA 1024 x 768: همانند SVGA رزولوشنی پرطرفدار بوده اما قیمت بالاتری دارد.

انتخاب رزولوشن مناسب: [Microsoft excel chart]

مهم ترین فاکتور انتخاب رزولوشن کاربرد آن برای شماست. آیا شما به نمایش دقیق جزئیات تصویر نیاز دارید؟

اگر شما معمولاً از پروژکتور برای نمایش تصاویر PowerPoint، نمودار ها و جلسات کاری معمولی استفاده می کنید نیازی نیست هزینه مربوط به رزولوشن XGA را بپردازید.

از طرفی اگر شما معمولاً اطلاعات آماری نظیر فایل های Excel، و یا طرح های مهندسی که شامل جزئیات فراوان است، را نمایش می دهید که شامل تعداد زیادی اطلاعات و مقادیر عددی است. رزولوشن XGA به شما پیشنهاد می شود، بدین ترتیب شما قادر خواهید بود تصاویر واضح تری از اطلاعات و اعداد را ارائه نمایید.

کنتراست:

کنتراست نسبت تمایز میان روشن ترین و تیره ترین قسمت تصویر است. هرچه نسبت کنتراست بالاتر باشد کیفیت تصاویر نیز بالاتر خواهد بود. نور سالن بر کنتراست تصاویر تاثیرگذار است. بنابراین در صورتی که می خواهید از پروژکتور خود در محیط های روشن استفاده نمایید سیستمی با کنتراست بالاتر را انتخاب نمایید.

عمر لامپ:

میانگین عمر لامپ پروژکتور ها 2000 ساعت است. به خاطر قیمت بالای لامپ پروژکتور ها، عمر لامپ یکی از فاکتور های مهم است.

کنترل موس از راه دور:

آیا می خواهید کامپیوتر خود را از هر جای سالن کنترل نمایید؟ این قابلیت شما را قادر می سازد تا موس کامپیوتر خود را از طریق کنتزل از راه دور پروژکتور کنترل نمایید.آموزش تعمیر ویدیو پروجکشن

صدای پروژکتور:

کار کردن فن های داخل پروژکتور به صورت مداوم، باعث ایجاد میزانی نویز می شود. همانطوری که می دانید آستانه شنوایی انسان در حالت عادی حدود 30 دسی بل است که این عامل را نیز باید مد نظر قرار داد.

خروجی مانیتور:

وقتی از کامپیوتر های شخصی استفاده می کنید، کابل متصل کننده کیس و مانیتور، می بایست به ورودی پروژکتور متصل شود، پس عملاً مانیتور شما بلا استفاده خواهد شد. اما از این طریق می توانید بدون افت کیفیت، تصویر را همزمان بر روی پرده نمایش و مانیتور مشاهده نمایید.

پشتیبانی از چند ورودی همزمان:

اگر نیاز دارید که پروژکتور شما بصورت همزمان به دو کامپیوتر متصل بوده و تصاویر آن ها را نمایش دهد این فاکتور را فراموش نکنید.

در بازارهای امروزی , ویدئو پروژکتورها می توانند با خروجی انسی لومنس به شکل زیر دسته بندی می شوند :
کمتر از 1000 لومنس – کمترین میزان خروجی نور که ویدئو پروژکتورها می دهند که ويدئو پروژكتورهاي در اين رده ، جزو ارزانترین ویدئو پروژکتورها هم هستند . برای نمایش ویدئوهای آموزشی و عکس ها در اتاق های کم نور , ویدئو پروژکتورهایی که در این رده اند , برای این نیازها می توانند مناسب باشند . به یاد داشته باشید , که خروجی روشنایی کم , به این معنی است که می خوهید ارائه تان را در اتاق تاریک یا خیلی کم نور پس تصویر روی پرده با نورهای محدود شده , تصویر بدی نخواهيد شد .
1000 تا 2000 لومنس – این طیف لومنس , تعادلی بین عملکرد و قیمت است . این دستگاه ها برای اتاق کنفرانس هاس تجاری معمولی و استفاده در کلاس ، مناسبند . براي بهترین تصویر، ارائه ها باید در نور کم انجام شوند. یک اتاق کاملا تاریک معمولا ضروری نیست .
2000 تا 3000 لومنس - این نمایان دهنده رنج سطح بالای ویدئو پروژکتورهای قابل حمل و تقریبا قابل حمل است . ویدئو پروژکتورهای در این کلاس , مناسب برای اتاق کنفرانس های بزرگ و کلاس های درس بزرگ هستند . این ها انعطاف پذیری بیشتری با نور محدود شده محیطی مي دهند , چون تصویر به اندازه کافی روشن است , میزان قابل قبولی از نور اتاق بدون آنکه تصویر خراب شود ، قابل تحمل است . این ويدئو پروژكتورها ، همچنين انعطاف پذیری بیشتری در اندازه اتاق مي دهند که چون لومنس کافی برای صفحات بزرگ تر تولید می کنند .

ثبت نام

فرم پیش ثبت نام و سوالات

نام
تلفن جهت تماس
نام دوره درخواستی
سوالات و توضیحات
 
 
جدول کلاسهای آموزش تعمیرات و نصب